- Sistem culinar în care produsul alimentar sigilat în vid este gătit la o temperatură controlată cu precizie
- Ideal pentru restaurante „a la carte”
- În mod excepțional potrivit pentru pregătirea în afara orelor de vârf
- Rezultatele sunt în mod constant de înaltă calitate
- Termostat de înaltă precizie (0,1°C) reglabil de la 45° la 90°C
- Carcasă realizată în întregime din oțel inoxidabil
- Poate fi sigilat ermetic, capacul este prevăzut cu bandă din silicon
- Echipat cu mânere și robinet scurgere
- Distanțier din oțel inoxidabil, cu 6 compartimente, inclus
- Dimensiuni: 600x330x(H)300 mm
- Putere: 600 W
- Aliementare: 230 V
Sistem de gatit Sous-vide 20 lt
Preţ la cerere
Informaţii suplimentare:
- Preţurile afişate nu includ TVA, iar plata se face în RON la cursul BNR +1% din ziua facturării.
- Preţul de vânzare EEE include valoarea de cost "timbru verde", conform OUG 5/2015.
- Toate echipamentele afişate în magazin sunt noi şi beneficiază de o perioadă de garanţie de 12 luni de la data livrării.
- Livrarea produselor din stoc se poate face în 1 - 3 zile lucrătoare. Pentru produsele care nu se află în stoc termenul de livrare se va comunica în momentul confirmării comenzii.
Descriere