Despre noi

Horeca Kitchen este un furnizor de echipamente pentru industria hotelieră și a restaurantelor. Echipa noastră este pregătită să livreze produse și servicii de înaltă calitate, de încredere, pentru a răspunde nevoilor clienților noștri. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii și în același timp prețuri corecte în industria horeca.

Respectarea termenelor de livrare este foarte imporatantă pentru noi pentru că suntem conștienți de importanța echipamentelor și accesoriilor în acest domeniu și de aceea produsele noastre se pot livra direct de la furnizorul extern către client pentru a scurta timpul de livrare, iar comenzile pentru fiecare client în parte se fac individual (nu se așteaptă cumularea cu alte comenzi de la alți clienți).

Oferim o gamă variată de echipamenete HoReCa de la furnizori din țări ca: Italia, Grecia, Bulgaria, Germania, Olanda, Polonia, Turcia și România.

Magazinul online www.horecakitchen.ro este realizat atfel încât să simplifice căutarea produselor în funcție de nevoile clienților.

Horeca Kitchen oferă soluții complete pentru:

  • Restaurant, Hotel, Autoservire și catering, Fast-food, Bar
  • Pizzerie, Covrigărie, Patiserie & Cofetărie, Gelaterie, Brutărie
  • Magazine alimentare și supermarket, Carmangerie / Măcelărie