Articole

Colecții de veselă pentru 2023

Fiecare an aduce noi tendințe în materie de veselă, pe măsură ce noi materiale, culori și stiluri ajung în trend. Pentru anul 2023 tendințele în materie de veselă aduc un design minimalist, forme clare, culori naturale și un interes crescut pentru sustenabilitate.

Vesela este un element important în fiecare bucătărie pentru scopul său principal de servire a alimentelor dar și fiindcă aceasta influențează felul în care mâncarea este percepută. Putem spune astfel că vesela face mai mult decât să aducă stil și personalitate mesei, aceasta completează experiența culinară.

Materialele populare pentru veselă din acest an sunt porțelanul, sticla, ceramica și melamina. Atunci când alegi tipul de material pentru veselă, îți recomandăm să ții cont de stilul bucătăriei tale, felul în care vrei să arate mesele servite, durabilitatea și ușurința întreținerii acesteia.

În continuare vom prezenta și explora colecțiile de veselă pentru anul 2023 împreună cu avantajele aduse de acestea.

Vesela de porțelan

Porțelanul rămâne un material popular pentru veselă și în acest an, fiind apreciat pentru aspectul strălucitor și finețea sa. Deoarece porțelanul este un material versatil, ce poate fi decorat cu modele și culori variate, vesela din porțelan oferă nenumărate posibilități estetice.

Pentru a răspunde cererii constante și popularității acestui material, RistoHome aduce clienților săi numeroase colecții de veselă de porțelan. Colecțiile CaravansarDuomo AzurroMarmaraTeideAugusta  sunt doar câteva din catalogul de colecții de veselă de porțelan propus de RistoHome pentru a satisface toate stilurile și nevoile culinare.

Vesela de sticlă

Avantajul veselei din sticlă este faptul că poate fi fabricată într-o varietate de culori și forme pentru a se adapta atât stilului modern cât și celui tradițional. Aspectul transparent oferit de sticlă permite o mai bună admirare a mâncării, motiv pentru care vesela din sticlă este folosită atunci când se dorește crearea unei experiențe culinare senzoriale.

În magazinul RistoHome vei găsi următoarele colecții de veselă din sticlă:Colecția Buffet Murano,Colecția KilaueaColectia Murano cobaltoColectia Murano titanioColectia Pravia. Colecțiile abordează stiluri și estetici diferite, de la modern și minimalist până la tradițional și rafinat.

Veselă de ceramică

Ceramica este un material tradițional pentru veselă datorită durabilității crescute și rezistenței la uzură, care o face perfectă pentru utilizarea zilnică. Vesela din ceramică este populară deoarece poate fi găsită într-o varietate de forme, texturi si culori, și se poate adapta la multiple stiluri.

Descoperă colecțiile de veselă ceramică din magazinul Ristohome. În cadrul colecțiilor CaribianInfinityMing II,Vendome vei găsi vesela potrivită pentru bucătăria ta, care să-ți stea alături mult timp de acum încolo.

Veselă de melamină

Melamina este folosită ca material pentru vase deoarece este rezistentă la zgârieturi, pete și șocuri. Acest fapt le face ideale pentru utilizarea zilnică atât individuală, în bucătăria proprie, cât și comercială pentru restaurante cu trafic intens.

Colecțiile de veselă din melamină oferite de RistoHome vin în culori vibrante și texturi inedite pentru iubitorii stilului modern și eclectic. Dacă alegi din colecțiile ArizonaEsparta sau Musacea faci o alegere practică deoarece vei beneficia de o veselă rezistentă la uzură și mult mai ușor de manevrat și curățat

Acestea sunt colecțiile anului 2023 în materie de veselă. Putem concluziona că vesela a mai câștigat un rol în afară de cel de servire a alimentelor, aceasta are și scopul de a adăuga o notă de stil și personalitate meselor servite.